3 nopți de cazare și masă în inima Bucovinei!

în ţinutul mănăstirilor
Tradiții, gastronomie, credință, aventură

Sejur de 3 nopţi în regim de demipensiune (mic dejun si cina completa de seara).

 

Cine suntem noi?

O familie bucovineană compusă din bunici, părinți, copii, din care vrem să faci parte și tu – activăm de peste 10 ani în ramura turismului rural, perioadă în care am învățat cum să oferim servicii la nivelul așteptării oaspeților și ne vom da toată silința pentru o experiență unică.

De ce să vii la Casa Elvira?

Te tratăm special, oferind o atmosferă de familie, liniște și confort în imediata vecinătate a pădurii de brad, bucate tradiționale gătite în bucătăria noastră din produse locale, cameră cu paturi moi și confortabile, cu balcon și panoramă deosebită, aproape de principalele mănăstiri din Bucovina.

PROGRAM SEJUR ÎN INIMA BUCOVINEI

doar pentru cupluri

  • 3 nopți de cazare 
  • 3 mic dejun bufet
  • 3 cine de seară (ciorbă, fel principal, desert, apă)
  • o băutură alcoolică  

Tarif

1245 ron / camera dublă (2 adulți);

Rezerv acum

Bucovina este un spațiu în care tradițiile populare românești și-au păstrat puritatea. Chiar și aerul e unul mai curat aici, fiind una dintre zonele cele mai împădurite ale țării.

Pensiunea Casa Elvira din Vama, Bucovina, este compusă din două corpuri de clădire și este administrată de o familie compusă din bunici, copii și nepoți. Amplasată la poalele muntelui, acestă pensiune intimă se află la 11 minute de mers pe jos de la gara din Vama și la 16 km de Mănăstirea Moldovița, care datează din secolul XV, și de pârtia de ski Rarău.

Camerele spațioase cu mobilier rustic din lemn au balcon și televizoare cu ecran plat. Avem și camere pentru familiile cu unul sau doi copii.
 
Nu avem restaurant a la carte dar  pregătim mâncarea în fiecare zi din produsele cele mai bune să fie tot timpul proaspete.
 
Avem sala de conferințe, loc exterior de joacă pentru copii și 10.000 mp. de spațiu verde.
 
Micul dejun este inclus în prețul camerei.
 
Poți să faci o rezervare chiar azi. 
 
0